Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΟΥΚΛΕΣ

29/07/2019@ 20:00

5€

Η καλλιτεχνική ομάδα “Αλητέχνες” από το Γύθειο Λακωνίας παρουσιάζει το παιδικό θεατρικό έργο για μεγάλους “Κούκλες” σε κείμενο-σκηνοθεσία Νεκτάριου Μπουτεράκου.

Θα παρακολουθήσετε μια παράσταση για μεγάλους, η οποία εστι- άζει σε σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σημερινά παιδιά με τους παρακάτω ηθοποιούς:

Νέλλη Βλαχάκου, Τώνια Καράμπελα , Ιφιγένεια Κατσίπου, Πάνος Πλαγιαννάκος , Κυριακή Περδικάρη, Πίτσα Σουγλάκου.

Συγγραφή έργου – Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Μπουτεράκος.

Η ιδέα για το συγκεκριμένο παιδικό έργο προέκυψε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σημερινά παιδιά, καθώς και την ψυχολογία τους. Στην ουσία είναι ένα σκληρό έργο, αλλά ο τρόπος απόδοσής του θα είναι αρκετά εύπεπτος και με απόλυτο σεβασμό απέναντι στα ίδια τα παιδιά αλλά και στους γονείς τους. Αυτό που θέ- λουμε να περάσει στο κοινό είναι πως δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματά μας, αντίθετα πρέπει να βρίσκουμε το θάρρος να τα αντιμετωπίζουμε. Κι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι η αποδοχή τους.

Το σκηνικό θα είναι λιτό, μόνο με πέντε μεγάλα κουτιά παραταγμέ- να στη σειρά με περιτύλιγμα δώρου, όπου θα βρίσκονται μέσα οι πέντε κούκλες.

Η σκηνοθεσία θα είναι γρήγορη και σχεδιασμένη έτσι ώστε να γί- νεται αντιληπτό το νόημα του έργου από τα παιδιά μέσω των εικόνων περισσότερο και κατ’ επέκταση του λόγου. Το έργο από μόνο του είναι διαδραστικό, η συμμετοχή του κοινού απαραίτητη για την εξέλιξη του έργου, αλλά και για να μπορέσει να ταυτιστεί με τους ήρωες.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29/07/2019
Ώρα:
20:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου
Τρίπολη
Τρίπολη, Αρκαδία Ελλάδα
+ Χάρτης Google