Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου – Ομιλία Δημάρχου

Φίλες και φίλοι,

Αγαπημένα μου παιδιά,

Σήμερα στην γιορτινή πόλη μας υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα! Δίνουμε φως στο λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για την καλύτερη στιγμή του χρόνου..για την πιο γιορτινή εποχή του χρόνου!!!

Το εορταστικό κλίμα στο Δήμο μας αρχίζει από σήμερα με αξιόλογες συνεργασίες τοπικών φορέων και συλλόγων, με περισσότερες παιδικές παραστάσεις αλλά και εκδηλώσεις για όλους όσους νιώθουν παιδιά… και φέτος, είμαστε πολύ χαρούμενοι που οργανώσαμε ένα πρόγραμμα ποιοτικών δωρεάν εκδηλώσεων, που έρχονται αυτές τις δύσκολες για όλους μας εποχές, να μοιράσουν χαμόγελα και αγάπη. 

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο Γκαλά θα μας βάλουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και όλα αυτά θα εξελιχθούν σε ένα περιβάλλον, με χιλιάδες λαμπιόνια, με πάρα πολλά στολίδια και φυσικά με το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι που θα γυρίζει στους δρόμους της Τρίπολης καθημερινά για μικρούς και μεγάλους.

Δεν ξεχνώ ποτέ να ευχαριστήσω  όλους όσους εργάστηκαν για άλλη μια φορά, ώστε η Τρίπολη θα έχει εορταστικό χρώμα, όλο το αξιόλογο καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας, που συμμετέχει στις εκδηλώσεις μας, τη Φιλαρμονική μας, που συμμετέχει με αμέριστη χαρά γεμίζοντας ήχους γιορτινούς την πόλη μας και τέλος όλους εσάς, που κάθε χρόνο μας τιμάτε με την παρουσία σας.

Καλωσορίζω όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ δίπλα μου απόψε για να ξεκινήσουμε με ιδιαίτερο τρόπο τις γιορτές στην Τρίπολη και να φωταγωγήσουμε το δέντρο μας. Να ξέρουν πως πάντα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας για ένα καλύτερο αύριο.

Καλές γιορτές σε όλους!! Χρόνια πολλά!!!!!!